0%

وقت سفارت آلمان

/وقت سفارت آلمان
وقت سفارت آلمان2018-10-31T11:31:13-01:00

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان
وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان اولین مرحله جهت دریافت ویزای آلمان می باشد. کلیه مسافران ایرانی که دارای گذرنامه ایرانی میباشند و قصد بازدید از کشور آلمان را دارند باید نسبت به درخواست ویزای آلمان اقدام نمایند که قبل از ارائه مدارک و فرم مربوطه ابتدا باید نسبت به دریافت نوبت مصاحبه و یا همان وقت سفارت آلمان اقدام نمایید.

سایت وقت سفارت در راستای خدمات رسانی به آن دسته از مسافرانی که به دلایل مشاغل کاری و یا عدم اطلاعات کامل از  روند وقت سفارت آلمان تمایل به دریافت وقت سفارت ندارند راه اندازی شده است تا ضمن مشاوره رایگان نسیت به دریافت وقت سفارت آلمان و همچنین خدمات رزرو بلیط و هتل و همچنین صدور بیمه مسافرتی مورد تایید سفارت آلمان در کنار آنها باشد.

شایان ذکر است کلیه وقت ها به صورت قانونی گرفته می شود و ما هیچ وقت خارج از نوبت ، ویژه و … را ارائه نمی دهیم.

کلیه خدمات وقت سفارت دارای ضمانت عودت وجه بوده و در صورت انصراف مسافر قبل از ثبت نام و پرداخت هزینه وقت سفارت آلمان  بدون هیچ سوالی استرداد می گردد. در صورت ثبت نام و پرداخت هزینه سفارت کنسلی و تغییر تاریخ امکان پذیر نمی باشد.

همچنین آن دسته از مسافرانی که نیاز به خدمات نظیر رزرو هتل ، رزرو بلیط و بیمه مسافرتی دارند می توانند از تخفیفات و خدمات ویژه برخوردار شوند.

همچنین در صورت نیاز به واچر رسمی از سمت هتل با مهر و سربرگ هتل می توانید با پرداخت هزینه ناچیز مستقیم با تاییده پرداخت از سمت هتل آن را دریافت نمایید

وقت سفارت آلمان

کمترین زمان کمترین هزینه
تومان۷۹۰
تومان ۶۹۰
۰۰۰
تضمینی
  • مشاوره رایگان
  • کمترین زمان
  • کمترین زمان
  • گارانتی استرداد وجه
تضمینی

مدارک مورد نیاز وقت سفارت آلمان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت آلمان به شرح ذیل می باشد:

  • اطلاعات هویتی شامل نام، تاریخ تولد، شماره پاسپورت و تاریخ انقضای پاسپورت
  • ملیت
  • جنسیت
  • شماره تماس
  • تاریخ سفر
  • تاریخ مطلوب برای وقت سفارت شینگن ( باید ۹۰ روز از زمان درخواست فاصله داشته باشید)
  • نوع ویزا
  • مقصد اصلی در اروپا
وقت سفارت آلمان

مدارک مورد نیاز ویزای آلمان

  • فرم درخواست ویزای آلمان : این فرم را باید به صورت تایپ شده تکمیل کرده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.
  • کپی شناسنامه و ترجمه تمام صفحات شناسنامه
  • اصل گذرنامه معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ برگشت امضا شده  به همراه کپی از تمام صفحات دارای ویزا و کپی از ویزاهای شنگن قبلی، ویزای کانادا، آمریکا، استرالیا و انگلستان در صورت دارا بودن و اصل پاسپورت قبلی
  • ۲ قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ کاملاٌ جدید ، ۸۰% چهره سر شانه به بالا رنگی با زمینه سفید و بدون لبخند از روبرو متفاوت با پاسپورت
  •  رزرو مهر شده بلیط رفت و برگشت
  • محل اقامت متقاضی در طول سفر ( واچر هتل کلیه هتلهای محل اقامت ) ممکن است سفارت از شما واچر رسمی روی سربرگ هتل را دخواست کند در این صورت شما باید هزینه هتل را پرداخت نمایید و از هتل بخواهید برای شما تاییده ( کانفرم هتل ) را به همراه مهر رسمی هتل روی سربرگ به همراه امضا و تاییده پرداخت ارسال نماید. اگر در این ضمینه مشکلی داشتید می توانید روی کمک ما حساب کنید 
  • مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان ، گواهی مرگ همسر
  • بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰٫۰۰۰ یورو با پوشش کشور آلمان و سایر کشورهای حوزه شینگن پیشنهاد ما بیمه مسافرتی با پوشش ۵۰٫۰۰۰ یورو می باشد 
  • کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)
  • گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب سه ماهه آخر به زبان انگلیسی که باید از بانک دریافت کنید. ( توجه داشته باشید که اعتبار تمکن مالی و گردش حساب حد اکثر ۱۰ روز می باشد. )
  • مدارک اشتغال به کار به نام مسافر
    • برای کارمندان : قرارداد کار / اجازه مرخصی با ذکر مدت زمان از جانب کارفرما  / معرفی نامه گواهی اشتغال به کار  از سوی کارفرما / مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق
    • برای مشاغل آزاد : کپی جواز کسب / گردش حساب بانکی شش ماه گذشته / مفاصاحساب مالیاتی
    •  دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل
    •  بازنشستگان :  حکم بازنشستگی /  فیش حقوقی ۳ ماه آخر / در صورت افزایش حقوق حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه گردد.
  •  نامه‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح شده باشد یا همان برنامه سفر

در صورت لزوم سفارت ممکن است مدارک دیگری علاوه بر مدارک بالا را از متقاضی درخواست کند.

وقت سفارت آلمان
وقت سفارت آلمان

مراحل درخواست ویزای آلمان

  1. اولین مرحله برای درخواست ویزای آلمان ، تکمیل فرم تقاضای ویزا آلمان است. فرم درخواست ویزای آلمان را می‌توانید به صورت رایگان از سایت سفارت آلمان دانلود کنید. البته بهتر است قبل از اقدام به درخواست ویزا هدف از سفر و نوع ویزای درخواستی کاملا مشخص نمایید.
  2. متقاضی باید نسبت به دریافت وقت سفارت آلمان  اقدام کند.
  3. مراجعه حضوری برای ارائه مدارک و انجام انگشت‌نگاری.
  4. منتظر اعلام نتیجه درخواست ویزای آلمان بمانید.

نکات مهم در مورد وقت سفارت آلمان

 

  • پس از تعیین وقت امکان تغییر یا لغو آن وجود ندارد.
  • قبل از هر اقدامی با مراجعه به سایت رسمی سفارت آلمان از تمامی شرایط و مراحل اطلاعات کامل کسب کنید.
  • دریافت وقت از سفارت آلمان کار بسیار دشوار و طافت فرسایی هست بهتر است تا حداقل سه ماه قبل از تاریخ سفر برای تعیین وقت و دریافت ویزا اقدام کنید. و بهتر است از زمان درخواست تقاضای ویزای کمتر از ۹۰ روز آینده را ندهید چون به احتمال زیاد در خواست شما رد می شود
  • تهیه نسخه چاپی از اطلاعات حاوی وقت ملاقات به هنگام مراجعه به سفارت الزامی است.
  • توجه داشته باشید که پیش از مراجعه به بخش کنسولی باید اطلاعات لازم در مورد روند انجام امور و مدارک مورد نیاز را از طریق وب‌سایت سفارت آلمان کسب کنید. در صورت نقص مدارک، باجه از پذیرفتن درخواست معذور است.

  •  تمامی هزینه‌های خدمات کنسولی به صورت نقد  دریافت می‌شود.

  • جهت درخواست گذرنامه جدید و کارت شناسایی آلمانی باید وقت قبلی تعیین شود.

  • ایمیل‌های خود را به زبان انگلیسی یا آلمانی ارسال کنید. سفارت آلمان به ایمیل‌هایی که به زبان فارسی نوشته شده‌اند، پاسخ نخواهد داد.

  • اگر درخواست ویزای شما توسط سفارت آلمان ریجکت بشه، یک نامه به شما داده میشه که در اون دلایل ریجکت شدن رو نوشته. در انتهای اون نامه هم نحوه اعتراض به این نتیجه به شما اعلام میشه. شما باید دلایل اعتراضتون رو بنویسید و اون رو به آدرسی که سفارت میگه پست کنید.
  • سفارت از پاسخ دادن به سؤالات زیر معذور است:

    •  

      پرسش های مربوط به تعیین وقت مصاحبه.
    • پرسش هایی که پاسخ آن ها در سایت سفارت موجود است.
    • پرسش هایی که در حوزه مسئولیت سفارت آلمان در تهران نیست.
        •  

۱۰ مکان دیدنی آلمان

انواع ویزای آلمان

ویزای توریستی آلمان 

ویزای توریستی آلمان برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردش و بازدید از آلمان و به صورت موقت قصد سفر به این کشور آلمان را دارند. 

ویزای تجاری آلمان

ویزای تجاری آلمان ویژه افرادی است که برای ملاقات‌های تجاری، شرکت در جلسه‌ها، کنفرانس‌ها، عقد قرارداد ، ثبت شرکت و … قصد سفر به کشور آلمان را دارند.

ویزای ملاقات خانواده و بستگان

این ویزا مختص افرادی است که برای ملاقات خانواده و بستگان خود عازم سفر به کشور آلمان هستند.

ویزای ترانزیت فرودگاهی آلمان 

ویزای ترانزیت آلمان محدود به مکان‌های ترانزیت بین المللی فرودگاه‌های حوزه شینگن است و دارندگان ویزا مجاز به خروج از فرودگاه و گردش در داخل کشورهای حوزه شینگن نیستند.

ویزای ورود مجدد به کشور آلمان 

ویزای ورود مجدد کشور آلمان برای افرادی است که قصد عبور و مرور در خاک آلمان را به منظور سفر به کشورهای دیگر را دارند و فاقد اجازه اقامت معتبر است.

ویزای طولانی مدت آلمان (ویزای ملی آلمان ملی)

ویزای طولانی مدت آلمان برای امور تحصیلی و ویزای کار آلمان صادر مر گردد.

وقت سفارت آلمان

هزینه ویزای آلمان

هزینه صدور ویزای آلمان بر اساس گروه‌های سنی متغیر است :

  • کودکان صفر تا ۶ سال : رایگان
  • کودکان ۶ تا ۱۲ سال : ۳۵ یورو
  • افراد بالای ۱۲ سال: ۶۰ یورو

پیشنهاد می شود برای اطمینان به مقدار نیاز یورو به همراه داشته باشد همچینی چند یورو هم برای احتمالات مانند کپی و … به همراه داشته باشد چون تمام هزینه ها به صورت ارزی از شما دریافت می شود

سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان
۴٫۸ (۹۶٫۹۷%) ۶۶ رای

دلایل رد ویزای آلمان

نیاز به راهنمایی دارید؟

در صورت نیاز به راهنمایی و مشاوره به راحتی با ما تماس بگیرید ۰۲۱۴۷۶۲۰۶۶۰ و یا آن را مطرح نمایید تا به آن پاسخ دهیم

۴
دیدگاه بگذارید

avatar
۴ تعداد موضوعات
۰ موضوعات مود بحث
۰ دنبال کنندگان
 
جالب ترین دیدگاه
پرطرفدارترین دیدگاه
۳ نویسنده
مژدهممدشایان جدیدترین نویسنده ها
  اشتراک  
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
اطلاع از
شایان
مهمان
شایان

پیشنهادی که من برای متقاضیان دریافت ویزای شنگن از آلمان را دارند این است که تمرکزتون رو روی جمع آوری مدارکی بزارید که سفارت آلمان رو قانع کنه که شما به طور حتم قصد بازگشت به کشورتون رو دارید!
در حال حاضر حدود ۷۰% از کسانی که رجکت شدند و ویزا نگرفتند، در توضیحات سفارت به آنها گفته شده که:
“ما درخواست شمارو بررسی کردیم،متاسفانه دلایل قانع کننده ای که بتواند به ما اثبات کند که شما خاک آلمان را در مدت زمان معین ترک میکنید کافی نبوده است و از نظر ما شما ممکن هست بازنگردید”

ممد
مهمان
ممد

باباب این آلمان خیلی وحشتناک وقت میده زیر ۳ ماه دنبال وقت نباشید من برای درخواست ویزای کار اقدام کردم ۴ ماه گذشته می گن ممکنه یک سال طول بکشه من نمی دونم چه کار می کنن اینا

مژده
مهمان
مژده

من اگر مجبور نبود اصلا از المان ویزا نمی گرفتم
وقت مصاحبه طولانی
سختگیری شدید ویزا مخصوصا روی گردش حساب و رزرو هتل
اگر می تونید از سفارت دیگه اقدام کنید برای ویزا
المان زیر ۱۰۰ روز وقت نمی ده‌
😤😤😤😤

مطالب دیگر :

  • وقت رایگان سفارت آلمان