0%

وقت سفارت فرانسه

/وقت سفارت فرانسه
وقت سفارت فرانسه2018-10-30T18:47:35-01:00

وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه اولین مرحله جهت دریافت ویزای فرانسه می باشد. کلیه مسافران ایرانی که دارای گذرنامه ایرانی میباشند و قصد بازدید از کشور فرانسه را دارند باید نسبت به درخواست ویزای فرانسه اقدام نماییند که قبل از ارائه مدارک و فرم مربوطه ابتدا باید نسبت به دریافت نوبت مصاحبه و یا همان وقت سفارت فرانسه اقدام نمایید.

سایت وقت سفارت در راستای خدمات رسانی به آن دسته از مسافرانی که به دلایل مشاغل کاری و یا عدم اطلاعات کامل از  روند وقت سفارت فرانسه تمایل به دریافت وقت سفارت ندارند راه اندازی شده است تا ضمن مشاوره رایگان نسیت به دریافت وقت سفارت فرانسه و همچنین خدمات رزرو بلیط و هتل و همچنین صدور بیمه مسافرتی مورد تایید سفارت فرانسه در کنار آنها باشد.

شایان ذکر است کلیه وقت ها به صورت قانونی گرفته می شود و ما هیچ وقت خارج از نوبت ، ویژه و … را ارائه نمی دهیم.

کلیه خدمات وقت سفارت دارای ضمانت عودت وجه بوده و در صورت انصراف مسافر قبل از تایید وقت سفارت فرانسه کلیه هزینه بدون هیچ سوالی استرداد می گردد.

همچنین آن دسته از مسافرانی که نیاز به خدمات نظیر رزرو هتل ، رزرو بلیط و بیمه مسافرتی دارند می توانند از تخفیفات و خدمات ویژه برخوردار شوند.

وقت سفارت فرانسه

کمترین زمان کمترین هزینه
تومان ۲۰۰
۰۰۰
تضمینی
  • مشاوره رایگان
  • کمترین زمان
  • کمترین زمان
  • گارانتی استرداد وجه
تضمینی

مدارک مورد نیاز وقت سفارت فرانسه

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت به شرح ذیل می باشد:

  • اطلاعات هویتی شامل نام، تاریخ تولد، شماره پاسپورت و تاریخ انقضای پاسپورت
  • ملیت
  • جنسیت
  • شماره تماس
  • تاریخ سفر
  • تاریخ مطلوب برای وقت سفارت شینگن
  • نوع ویزا
  • مقصد اصلی در اروپا
وقت سفارت فرانسه
وقت سفارت فرانسه

مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه

  • پرینت وقت سفارت فرانسه تایید شده
  • فرم درخواست ویزای فرانسه که می توانید آن را از سایت سفارت فرانسه و یا اینجا دانلود کنید توجه داشته باشید که فرم درخواست روادید کوتاه مدت برای فرانسه که باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تکمیل شود که لیست مترجمین مورد تایید سفارت اینجا درج شده
  • دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید در سایزهای ۳٫۵ در ۴٫۵
  • اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار به همراه کپی که اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان ویزای خواستی باشد و  دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد.
  • کپی ویزاهای شینگن قبلی که تاکنون دریافت کرده‌اید کلیه گذرنامه ها قدیمی و جدید به همراه کپی همه مهرهای ورود و خروج 
  • اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه‌ها
  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی ( توجه داشته باشید که اعتبار تمکن مالی و گردش حساب حد اکثر ۱۰ روز می باشد. )
    • کارمندان : قرارداد کار، صورتحساب بانکی ۳ماه آخر ، معرفی نامه از سمت شرکت ، رضایت‌نامه کارفرما مبنی بر خروج متقاضی به همراه مدت زمان مورد توافق ، مفاصا حساب مالیاتی
    • برای تجار و بنگاه داران: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی.
    • مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، صورتحساب گردش حساب بانکی ۳ ماهه، مفاصا حساب مالیاتی.
    • بازنشستگان:  حکم بازنشستگی ، فیش حقوق بازنشستگی ۳ ماه آخر
    • برای کودکان و دانشجویان : گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین، اسناد هویتی، تمکن مالی و وضع حرفه‌ای شخصی که هزینه‌های سفر را تأمین می‌کند، اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می‌کند، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه
  •  واچر هتل تایید شده به همراه مهر و سربرگ هتل
  • بلیط هواپیما رفت و برگشت
  •  بیمه مسافرتی سرتاسر حوزه شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو
  • نامه‌ای که در آن کاملا هدف از سفر به فرانسه ذکر شده است.
وقت سفارت هلند

مراحل درخواست ویزای فرانسه

  1. اولین مرحله برای درخواست ویزای فرانسه، تکمیل فرم تقاضای ویزا فرانسهاست. فرم درخواست ویزای هلند را می‌توانید به صورت رایگان از اینجا دانلود کنید. البته بهتر است قبل از اقدام به درخواست ویزا هدف از سفر و نوع ویزای درخواستی کاملا مشخص نمایید.
  2. متقاضی باید نسبت به دریافت وقت سفارت فرانسه اقدام کند.
  3. مراجعه حضوری برای ارائه مدارک و انجام انگشت‌نگاری.
  4. منتظر اعلام نتیجه درخواست ویزای هلند بمانید.

نکات مهم در مورد وقت سفارت فرانسه

  • پس از تعیین وقت امکان تغییر یا لغو آن وجود ندارد.
  • بهتر است تا حداقل سه ماه قبل از تاریخ سفر برای تعیین وقت و دریافت ویزا اقدام کنید.
  • تهیه نسخه چاپی از اطلاعات حاوی وقت ملاقات به هنگام مراجعه به سفارت الزامی است.
  • درخواست وقت ملاقات باید به صورت فردی برای تک‌تک متقاضیان انجام شود.
  • اگر درخواست ویزای شما توسط سفارت هلند ریجکت بشه، یک نامه به شما داده میشه که در اون دلایل ریجکت شدن رو نوشته. در انتهای اون نامه هم نحوه اعتراض به این نتیجه به شما اعلام میشه. شما باید دلایل اعتراضتون رو بنویسید و اون رو به آدرسی که سفارت میگه پست کنید. تصمیم نهایی در این مورد رو وزارت دادگستری هلند میگیره.

انواع ویزای فرانسه

  • ویزای شینگن توریستی فرانسه
  • ویزای تجاری فرانسه
  • ویزای پزشکی فرانسه
  • ویزای فرهنگی ویژه هنرمندان و ورزشکاران
  • ویزای مقامات رسمی
  • ویزای تحصیلی فرانسه
  • ویزای ازدواج با شهروندان فرانسوی
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی فرانسه
  • ویزای کودکان (به منظور سهولت رفت و آمد کودکان زیر سنت قانونی که یکی از والدین آن‌ها در کشور دیگری ساکن است)
    ویزای نخبگان

هزینه ویزای فرانسه

هزینه صدور ویزای فرانسه بر اساس گروه‌های سنی متغیر است :

  • کودکان صفر تا ۶ سال : رایگان
  • کودکان ۶ تا ۱۲ سال : ۳۵ یورو
  • افراد بالای ۱۲ سال: ۶۰ یورو

در ضمن مبلغ ۲۸ یورو به ازای هر نفر برای بررسی مدارک نیز دریافت می‌شود.
پیشنهاد می شود برای اطمینان به مقدار نیاز یورو به همراه داشته باشد همچینی چند یورو هم برای احتمالات مانند کپی و … به همراه داشته باشد چون تمام هزینه ها به صورت ارزی از شما دریافت می شود

اطلاعات سفارت فرانسه

دلایل رد ویزای فرانسه

نیاز به راهنمایی دارید؟

در صورت نیاز به راهنمایی و مشاوره به راحتی با ما تماس بگیرید ۰۲۱۴۷۶۲۰۶۶۰ و یا آن را مطرح نمایید تا به آن پاسخ دهیم

وقت سفارت فرانسه
۵ (۹۹٫۱۵%) ۹۴ رای

۷
دیدگاه بگذارید

avatar
۴ تعداد موضوعات
۳ موضوعات مود بحث
۰ دنبال کنندگان
 
جالب ترین دیدگاه
پرطرفدارترین دیدگاه
۵ نویسنده
آژانس فرازشیدبهارمژدهFarazshidسارا جدیدترین نویسنده ها
  اشتراک  
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
اطلاع از
محسن
مهمان
محسن

لطفا هزینه ترجمه مدارک به زبان قرانسوی را بفرمایید

سارا
مهمان
سارا

چقدر زمان تا وقت سفارت نیاز هست

مژده
مهمان
مژده

واقعا راست میگن فرانسه عروس اروپاست 😘😍

بهار
مهمان
بهار

سلام ببخشید دعوتنامه دارم از طرف همسرم و باید اول از افغانستان وارد ایران بشم و بعد برم سفارت فرانسه در تهران و ویزای فرانسه دو از اونجا بگیرم ……میشه راهنمایی کنید که منم باید وقت ملاقات داشته باشم یا خیر میشه راهنمایی کنید تا چکار کنم تا به مشکل برنخورم چون پاسپورتم یک ماه ویزای ایران داره و باید کارام جور بشه تو این یک ماه……