0%

وقت سفارت هلند

/وقت سفارت هلند
وقت سفارت هلند2018-10-30T18:48:11+00:00

وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند
وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند اولین مرحله جهت دریافت ویزای هلند می باشد. کلیه مسافران ایرانی که دارای گذرنامه ایرانی میباشند و قصد بازدید از کشور هلند را دارند باید نسبت به درخواست ویزای هلند اقدام نمایند که قبل از ارائه مدارک و فرم مربوطه ابتدا باید نسبت به دریافت نوبت مصاحبه و یا همان وقت سفارت هلند اقدام نمایید.

سایت وقت سفارت در راستای خدمات رسانی به آن دسته از مسافرانی که به دلایل مشاغل کاری و یا عدم اطلاعات کامل از  روند وقت سفارت هلند تمایل به دریافت وقت سفارت ندارند راه اندازی شده است تا ضمن مشاوره رایگان نسیت به دریافت وقت سفارت هلند و همچنین خدمات رزرو بلیط و هتل و همچنین صدور بیمه مسافرتی مورد تایید سفارت هلند در کنار آنها باشد.

شایان ذکر است کلیه وقت ها به صورت قانونی گرفته می شود و ما هیچ وقت خارج از نوبت ، ویژه و … را ارائه نمی دهیم.

کلیه خدمات وقت سفارت دارای ضمانت عودت وجه بوده و در صورت انصراف مسافر قبل از تایید وقت سفارت هلند کلیه هزینه بدون هیچ سوالی استرداد می گردد.

همچنین آن دسته از مسافرانی که نیاز به خدمات نظیر رزرو هتل ، رزرو بلیط و بیمه مسافرتی دارند می توانند از تخفیفات و خدمات ویژه برخوردار شوند.

وقت سفارت هلند

کمترین زمان کمترین هزینه
تومان ۲۰۰
۰۰۰
تضمینی
  • مشاوره رایگان
  • کمترین زمان
  • کمترین زمان
  • گارانتی استرداد وجه
تضمینی

مدارک مورد نیاز وقت سفارت هلند

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت هلند به شرح ذیل می باشد:

  • اطلاعات هویتی شامل نام، تاریخ تولد، شماره پاسپورت و تاریخ انقضای پاسپورت
  • ملیت
  • جنسیت
  • شماره تماس
  • تاریخ سفر
  • تاریخ مطلوب برای وقت سفارت شینگن
  • نوع ویزا
  • مقصد اصلی در اروپا
وقت سفارت هلند

مدارک مورد نیاز ویزای هلند

  • فرم درخواست ویزای هلند : این فرم را باید به صورت تایپ شده تکمیل کرده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.
  • کپی شناسنامه و ترجمه تمام صفحات شناسنامه
  • اصل گذرنامه معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ برگشت امضا شده  به همراه کپی از تمام صفحات دارای ویزا و کپی از ویزاهای شنگن قبلی، ویزای کانادا، آمریکا، استرالیا و انگلستان در صورت دارا بودن و اصل پاسپورت قبلی
  • ۲ قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ کاملاٌ جدید ، ۸۰% چهره سر شانه به بالا رنگی با زمینه سفید و بدون لبخند از روبرو متفاوت با پاسپورت
  •  رزرو مهر شده بلیط رفت و برگشت
  • محل اقامت متقاضی در طول سفر ( واچر هتل کلیه هتلهای محل اقامت )
  • مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان ، گواهی مرگ همسر
  • بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰٫۰۰۰ یورو با پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن پیشنهاد ما بیمه مسافرتی با پوشش ۵۰٫۰۰۰ یورو می باشد 
  • کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)
  • گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب سه ماهه آخر به زبان انگلیسی که باید از بانک دریافت کنید. ( توجه داشته باشید که اعتبار تمکن مالی و گردش حساب حد اکثر ۱۰ روز می باشد. )
  • مدارک اشتغال به کار به نام مسافر
    • برای کارمندان : قرارداد کار / اجازه مرخصی با ذکر مدت زمان از جانب کارفرما  / معرفی نامه گواهی اشتغال به کار  از سوی کارفرما / مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق
    • برای مشاغل آزاد : کپی جواز کسب / گردش حساب بانکی شش ماه گذشته / مفاصاحساب مالیاتی
    •  دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل
    •  بازنشستگان :  حکم بازنشستگی /  فیش حقوقی ۳ ماه آخر / در صورت افزایش حقوق حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه گردد.
  •  نامه‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح شده باشد یا همان برنامه سفر

در صورت لزوم سفارت ممکن است مدارک دیگری علاوه بر مدارک بالا را از متقاضی درخواست کند.

وقت سفارت هلند
وقت سفارت هلند

مراحل درخواست ویزای هلند

  1. اولین مرحله برای درخواست ویزای هلند ، تکمیل فرم تقاضای ویزا هلند است. فرم درخواست ویزای هلند را می‌توانید به صورت رایگان از اینجا دانلود کنید. البته بهتر است قبل از اقدام به درخواست ویزا هدف از سفر و نوع ویزای درخواستی کاملا مشخص نمایید.
  2. متقاضی باید نسبت به دریافت وقت سفارت هلند اقدام کند.
  3. مراجعه حضوری برای ارائه مدارک و انجام انگشت‌نگاری.
  4. منتظر اعلام نتیجه درخواست ویزای هلند بمانید.

نکات مهم در مورد وقت سفارت هلند

  • پس از تعیین وقت امکان تغییر یا لغو آن وجود ندارد.
  • بهتر است تا حداقل سه ماه قبل از تاریخ سفر برای تعیین وقت و دریافت ویزا اقدام کنید.
  • تهیه نسخه چاپی از اطلاعات حاوی وقت ملاقات به هنگام مراجعه به سفارت الزامی است.
  • درخواست وقت ملاقات باید به صورت فردی برای تک‌تک متقاضیان انجام شود.
  • اگر درخواست ویزای شما توسط سفارت هلند ریجکت بشه، یک نامه به شما داده میشه که در اون دلایل ریجکت شدن رو نوشته. در انتهای اون نامه هم نحوه اعتراض به این نتیجه به شما اعلام میشه. شما باید دلایل اعتراضتون رو بنویسید و اون رو به آدرسی که سفارت میگه پست کنید. تصمیم نهایی در این مورد رو وزارت دادگستری هلند میگیره.

۱۰ مکان دیدنی هلند

انواع ویزای هلند

ویزای توریستی هلند ( ویزای کوتاه مدت هلند شینگن)

ویزای توریستی هلند برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردش و بازدید از هلند و به صورت موقت قصد سفر به این کشور هلند را دارند. حداکثر مدت اقامت با این ویزا ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه می باشد .

ویزای تجاری هلند

ویزای تجاری هلند ویژه افرادی است که برای ملاقات‌های تجاری، شرکت در جلسه‌ها، کنفرانس‌ها، عقد قرارداد ، ثبت شرکت و … قصد سفر به کشور هلند را دارند.

ویزای ملاقات خانواده و بستگان

این ویزا مختص افرادی است که برای ملاقات خانواده و بستگان خود عازم سفر به کشور هلند هستند.

ویزای ترانزیت فرودگاهی هلند

ویزای ترانزیت هلند محدود به مکان‌های ترانزیت بین المللی فرودگاه‌های حوزه شینگن است و دارندگان ویزا مجاز به خروج از فرودگاه و گردش در داخل کشورهای حوزه شینگن نیستند.

ویزای ورود مجدد به کشور هلند

ویزای ورود مجدد کشور هلند برای افرادی است که قصد عبور و مرور در خاک هلند را به منظور سفر به کشورهای دیگر را دارند و فاقد اجازه اقامت معتبر است.

ویزای طولانی مدت هلند (ویزای ملی هلند ملی)

ویزای طولانی مدت هلند برای امور تحصیلی و کار صادر مر گردد.

وقت سفارت هلند
وقت سفارت هلند

هزینه ویزای هلند

هزینه صدور ویزای هلند بر اساس گروه‌های سنی متغیر است :

  • کودکان صفر تا ۶ سال : رایگان
  • کودکان ۶ تا ۱۲ سال : ۳۵ یورو
  • افراد بالای ۱۲ سال: ۶۰ یورو

در ضمن مبلغ ۲۸ یورو به ازای هر نفر برای بررسی مدارک ویزای هلند نیز دریافت می‌شود.
پیشنهاد می شود برای اطمینان به مقدار نیاز یورو به همراه داشته باشد همچینی چند یورو هم برای احتمالات مانند کپی و … به همراه داشته باشد چون تمام هزینه ها به صورت ارزی از شما دریافت می شود

 

سفارت هلند

وقت سفارت هلند
۵ (۱۰۰%) ۹ رای

دلایل رد ویزای هلند

نیاز به راهنمایی دارید؟

در صورت نیاز به راهنمایی و مشاوره به راحتی با ما تماس بگیرید ۰۲۱۴۷۶۲۰۶۶۰ و یا آن را مطرح نمایید تا به آن پاسخ دهیم

۸
دیدگاه بگذارید

avatar
۴ تعداد موضوعات
۴ موضوعات مود بحث
۰ دنبال کنندگان
 
جالب ترین دیدگاه
پرطرفدارترین دیدگاه
۵ نویسنده
مژدهآژانس فرازشیدترنمحیدرمهدیس جدیدترین نویسنده ها
  اشتراک  
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
اطلاع از
مهدیس
مهمان
مهدیس

با همین مقاله در اخذ ویزای هلند من تاثیر خیلی خیلی زیادی داشتند. من با همین نکاتی که ود این مقاله نوشته شده بود موفق به دریاف ویزا شدم، البته ناگفته نماند که مدارکم هم کامل بود. ماه دیگه قراره برم آمستردام و چند روزی هم در پاریس خواهم بود. بازم مرسی از زحمات بی دریغان، با آرزوی موفقیت روز افزون

حیدر
مهمان
حیدر

سلام. من تو ایران چند سال داروخانه کار کردم و مدرک دیپلم دارم و با آشنایی که در هلند داروخانه داره صحبت کردم گفتش که برام دعوتنامه کاری میفرسته که من برم داروخانه اونجا کار کنم. ضمنا اسم دارو ایران با هلند فرق میکنه ولی میگه کم کم یاد میگیری. آیا میتونه برام دعوتنامه کاری برای کار در داروخانه به من بده؟

ترنم
مهمان
ترنم

باسلام و تشکر از اطلاعات دقیق و مفیدتون
من اردیبهشت ۹۷ از سفارت فرانسه ریجکت شدم به دلیل بند ۹ (متقاعد نشدن برگشت در پایان سفر)
علی رغم اینکه مدارکم خیلی کامل و قوی بود (ویزای ۵ساله کانادا، کارمند رسمی با ۲۰ سال سابقه کار، تمکن مالی بالا و ویزای شنگن ۵ سال پیش و…)
میخواستم بدونم برای ۳ماه دیگه از سفارت هلند اقدام کنم یا چون از فرانسه ریجکت شدم حتما دوباره از فرانسه اقدام کنم؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

مژده
مهمان
مژده

هلند خیلی سخت ویزا میده 😔😣