0%

وقت سفارت چک

/وقت سفارت چک
وقت سفارت چک2018-10-31T16:17:34-01:00

وقت سفارت چک

وقت سفارت چک
وقت سفارت چک

وقت سفارت چک اولین مرحله جهت دریافت ویزای جمهوری چک می باشد. کلیه مسافران ایرانی که دارای گذرنامه ایرانی میباشند و قصد بازدید از کشور چکرا دارند باید نسبت به درخواست ویزای چک اقدام نمایند که قبل از ارائه مدارک و فرم مربوطه ابتدا باید نسبت به دریافت نوبت مصاحبه و یا همان وقت سفارت چکاقدام نمایید.

سایت وقت سفارت در راستای خدمات رسانی به آن دسته از مسافرانی که به دلایل مشاغل کاری و یا عدم اطلاعات کامل از  روند وقت سفارت جمهوری چک تمایل به دریافت وقت سفارت ندارند راه اندازی شده است تا ضمن مشاوره رایگان نسیت به دریافت وقت سفارت چک و همچنین خدمات رزرو بلیط و هتل و همچنین صدور بیمه مسافرتی مورد تایید سفارت چک در کنار آنها باشد.

شایان ذکر است کلیه وقت ها به صورت قانونی گرفته می شود و ما هیچ وقت خارج از نوبت ، ویژه و … را ارائه نمی دهیم.

کلیه خدمات وقت سفارت دارای ضمانت عودت وجه بوده و در صورت انصراف مسافر قبل از ثبت نام و پرداخت هزینه وقت سفارت جمهوری چک بدون هیچ سوالی استرداد می گردد. در صورت ثبت نام و پرداخت هزینه سفارت کنسلی و تغییر تاریخ امکان پذیر نمی باشد.

همچنین آن دسته از مسافرانی که نیاز به خدمات نظیر رزرو هتل ، رزرو بلیط و بیمه مسافرتی دارند می توانند از تخفیفات و خدمات ویژه برخوردار شوند.

همچنین در صورت نیاز به واچر رسمی از سمت هتل با مهر و سربرگ هتل می توانید با پرداخت هزینه ناچیز مستقیم با تاییده پرداخت از سمت هتل آن را دریافت نمایید

وقت سفارت چک

کمترین زمان کمترین هزینه
تومان۳۰۰
تومان ۲۰۰
۰۰۰
تضمینی
  • مشاوره رایگان
  • کمترین زمان
  • کمترین زمان
  • گارانتی استرداد وجه
تضمینی

مدارک مورد نیاز وقت سفارت چک

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت چک به شرح ذیل می باشد:

  • اطلاعات هویتی شامل نام، تاریخ تولد، شماره پاسپورت و تاریخ انقضای پاسپورت
  • ملیت
  • جنسیت
  • شماره تماس
  • تاریخ سفر
  • تاریخ مطلوب برای وقت سفارت شینگن ( بهتر است ۱۴ روز  از زمان درخواست فاصله داشته باشید)
  • نوع ویزا
  • مقصد اصلی در اروپا
وقت سفارت چک
وقت سفارت چک

مدارک مورد نیاز ویزای چک

  • فرم درخواست ویزای جمهوری چک: این فرم را باید به صورت تایپ شده تکمیل کرده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.
  • اصل گذرنامه معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ برگشت امضا شده و با صفحه خالی به همراه کپی از تمام صفحات دارای ویزا و کپی از ویزاهای شنگن قبلی، ویزای کانادا، آمریکا، استرالیا و انگلستان در صورت دارا بودن و اصل پاسپورت قبلی
  • کپی شناسنامه و ترجمه تمام صفحات شناسنامه
  • ۲ قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ کاملاٌ جدید ، ۸۰% چهره سر شانه به بالا رنگی با زمینه سفید و بدون لبخند از روبرو متفاوت با پاسپورت
  •  رزرو  بلیط رفت و برگشت مهر شده توسط آژانس هواپیمایی 
  • محل اقامت متقاضی در طول سفر ( واچر هتل کلیه هتلهای محل اقامت ) ممکن است سفارت از شما واچر رسمی روی سربرگ هتل را دخواست کند در این صورت شما باید هزینه هتل را پرداخت نمایید و از هتل بخواهید برای شما تاییده ( کانفرم هتل ) را به همراه مهر رسمی هتل روی سربرگ به همراه امضا و تاییده پرداخت ارسال نماید. اگر در این ضمینه مشکلی داشتید می توانید روی کمک ما حساب کنید 
  • مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان ، گواهی مرگ همسر
  • بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰٫۰۰۰ یورو با پوشش کشور جمهوری چک و سایر کشورهای حوزه شینگن پیشنهاد ما بیمه مسافرتی با پوشش ۵۰٫۰۰۰ یورو می باشد . به یاد داشته باشید برای درخواست ویزای مولتی(چند بار ورود ) حتما باید بیمه مسافرتی مولتی داشته باشید.
  • کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)
  • گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب سه ماهه آخر به زبان انگلیسی که باید از بانک دریافت کنید. ( توجه داشته باشید که اعتبار تمکن مالی و گردش حساب حد اکثر ۱۰ روز می باشد. )
  • مدارک اشتغال به کار به نام مسافر
    • برای کارمندان : قرارداد کار / اجازه مرخصی با ذکر مدت زمان از جانب کارفرما  / معرفی نامه گواهی اشتغال به کار  از سوی کارفرما / مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق
    • برای مشاغل آزاد : کپی جواز کسب / گردش حساب بانکی شش ماه گذشته / مفاصاحساب مالیاتی
    •  دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل
    •  بازنشستگان :  حکم بازنشستگی /  فیش حقوقی ۳ ماه آخر / در صورت افزایش حقوق حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه گردد.
  • مدارک هدف سفر : نامه‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح شده باشد یا همان برنامه سفر 

در صورت لزوم سفارت ممکن است مدارک دیگری علاوه بر مدارک بالا را از متقاضی درخواست کند.

دو نکته خیلی مهم در مورد ویزای جمهوری چک : تمامی مدارک شما باید کامل و بدون نقص باشد ولی دو مود برای سفارت بسیار مهم به شمار می روند اول: مدارک هدف سفر دوم : سفارت بابت بازگشت به موقع اطمینان پیدا کند.

وقت سفارت چک
وقت سفارت چک

مراحل درخواست ویزای چک

  1. اولین مرحله برای درخواست ویزای جمهوری چک، تکمیل فرم تقاضای ویزا چک است. فرم درخواست ویزای جمهوری چک را می‌توانید به صورت رایگان از سایت سفارت جمهوری چک دانلود کنید. البته بهتر است قبل از اقدام به درخواست ویزا هدف از سفر و نوع ویزای درخواستی کاملا مشخص نمایید.
  2. متقاضی باید نسبت به دریافت وقت سفارت چک اقدام کند.
  3. مراجعه حضوری برای ارائه مدارک و انجام انگشت‌نگاری.
  4. منتظر اعلام نتیجه درخواست ویزای چک بمانید.

نکات مهم در مورد وقت سفارت چک

  • پس از تعیین وقت امکان تغییر یا لغو آن وجود ندارد.
  • قبل از هر اقدامی با مراجعه به سایت رسمی سفارت چک از تمامی شرایط و مراحل اطلاعات کامل کسب کنید.
  • دریافت وقت از سفارت چک ممکن است زمانبر باشد بهتر است تا حداقل سه ماه قبل از تاریخ سفر برای تعیین وقت و دریافت ویزا اقدام کنید.
  • تهیه نسخه چاپی از اطلاعات حاوی وقت ملاقات به هنگام مراجعه به سفارت الزامی است.
  • توجه داشته باشید که پیش از مراجعه به بخش کنسولی باید اطلاعات لازم در مورد روند انجام امور و مدارک مورد نیاز را از طریق وب‌سایت سفارت چک کسب کنید. در صورت نقص مدارک، باجه از پذیرفتن درخواست معذور است.

  •  تمامی هزینه‌های خدمات کنسولی به صورت نقد  دریافت می‌شود.

  • ایمیل‌های خود را به زبان انگلیسی ارسال کنید. سفارت جمهوری چک به ایمیل‌هایی که به زبان فارسی نوشته شده‌اند، پاسخ نخواهد داد.
  • اگر درخواست ویزای شما توسط سفارت جمهوری چک ریجکت بشه، یک نامه به شما داده میشه که در اون دلایل ریجکت شدن رو نوشته. در انتهای اون نامه هم نحوه اعتراض به این نتیجه به شما اعلام میشه. شما باید دلایل اعتراضتون رو بنویسید و اون رو به آدرسی که سفارت میگه پست کنید.
  • سفارت از پاسخ دادن به سؤالات زیر معذور است:

    • پرسش های مربوط به تعیین وقت مصاحبه.

    • پرسش هایی که پاسخ آن ها در سایت سفارت موجود است.
    • پرسش هایی که در حوزه مسئولیت سفارت چک در تهران نیست.
        •  

۱۰ مکان دیدنی چک

انواع ویزای چک

ویزای توریستی چک

ویزای توریستی چک برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردش و بازدید از کشور جمهوری چک را دارند. 

ویزای تجاری چک

ویزای تجاری چک ویژه افرادی است که برای ملاقات‌های تجاری، شرکت در جلسه‌ها، کنفرانس‌ها، عقد قرارداد ، ثبت شرکت و … قصد سفر به کشور جمهوری  چکرا دارند.

ویزای ورزشی چک 

ویزای ورزشی چک برای ورزشکاران و اعضای فدراسیونها جهت شرکت در روادید خاص صادر می گردد

ویزای ملاقات خانواده و بستگان

این ویزا مختص افرادی است که برای ملاقات خانواده و بستگان خود عازم  کشور چک هستند.

ویزای ترانزیت فرودگاهی چک

ویزای ترانزیت چک محدود به مکان‌های ترانزیت بین المللی فرودگاه‌های حوزه شینگن است و دارندگان ویزا مجاز به خروج از فرودگاه و گردش در داخل کشورهای حوزه شینگن نیستند.

ویزای کنفرانس چک

ویزای شرکت در کنفرانس برای شرکت در ویداد های پزشکی و علمی با دعوت نامه معتبر صادر می گردد

وقت سفارت چک
وقت سفارت چک

هزینه ویزای جمهوری چک

هزینه صدور ویزای چک بر اساس گروه‌های سنی متغیر است :

  • کودکان صفر تا ۶ سال : رایگان
  • کودکان ۶ تا ۱۲ سال : ۳۵ یورو
  • افراد بالای ۱۲ سال: ۶۰ یورو

پیشنهاد می شود برای اطمینان به مقدار نیاز یورو به همراه داشته باشد همچینی چند یورو هم برای احتمالات مانند کپی و … به همراه داشته باشد چون تمام هزینه ها به صورت ارزی از شما دریافت می شود

سفارت جمهوری چک

وقت سفارت چک
۵ (۱۰۰%) ۶ رای

دلایل رد ویزای چک

نیاز به راهنمایی دارید؟

در صورت نیاز به راهنمایی و مشاوره به راحتی با ما تماس بگیرید ۰۲۱۴۷۶۲۰۶۶۰ و یا آن را مطرح نمایید تا به آن پاسخ دهیم

۴
دیدگاه بگذارید

avatar
۴ تعداد موضوعات
۰ موضوعات مود بحث
۰ دنبال کنندگان
 
جالب ترین دیدگاه
پرطرفدارترین دیدگاه
۴ نویسنده
هاشممژدهممدفرشادپور جدیدترین نویسنده ها
  اشتراک  
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
اطلاع از
فرشادپور
مهمان
فرشادپور

دریافت ویزای چک یکی از بهترین تجربیات من
اولا که از زمان درخوات تا وقت مصاحبه من خیلی کوتاه بود کمتر از یک هفته
دوما ما در خواست ویزای ۷ روزه کردیم به ما ۱۴ روزه دادن

ممد
مهمان
ممد

سفارت چک یکی از بهترین سفارت هاست هم از نظر وقت دهی و هم از نظر نظم و ترتیب

مژده
مهمان
مژده

جمهوری چک خیلی خوب ویزا میده 😍😍😍

هاشم
مهمان
هاشم

من برای سفارت اقدام کردم و ویزام رد شد به دلیل رزو هتل لطفا راهنمایی کندی باید چه کنم

مطالب دیگر :

  • تایید امضا سفارت آلمان